Πέτρος Σωτ. Μπακάλης - ROAD WORKS

Η εταιρία


Η εταιρία "ΠΕΤΡΟΣ ΣΩΤ. ΜΠΑΚΑΛΗΣ" ιδρύθηκε στις αρχές του 1980 από τον Πέτρο Μπακάλη ενώ από το 2000 η εταιρία συνεχίζει το έργο της σε συνεργασία με τον υιό του ιδρυτή, Σωτήρη Μπακάλη. Η εταιρία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες έχει μία συνεχή και δυναμική παρουσία στο χώρο της οδοποιίας καθώς το κύριο πεδίο δραστηριότητας της ROAD WORKS αποτελούν οι χωματουργικές εργασίες και τα έργα οδοποιίας.

Η ROAD WORKS εδρεύει στους Θρακομακεδόνες, ενώ οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στον Ασπρόπυργο. Η εταιρία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους ανθρώπους που τη στελεχώνουν διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και ένα στόλο οχημάτων & μηχανημάτων οδοποιίας τελευταίας τεχνολογίας. Η ανάπτυξη και η ποιότητα των υλικών είναι σκοπός για την ROAD WORKS. Γι’ αυτό το λόγο οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται στο χώρο και η προμήθεια αδρανών υλικών ποιότητας ISO αποτελούν εγγύηση.

Κύριο χαρακτηριστικό της ROAD WORKS και ταυτόχρονα στοιχείο διαφοροποίησης από τις περισσότερες εταιρίες του χώρου, αποτελεί η συνέπεια. Έτσι δεσμευόμαστε στην παράδοση του έργου να γίνεται εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου. Η εταιρία χάρη στην πολυετή εμπειρία, αλλά και με το κύρος και τη συνέπεια που τη διέπει εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ROAD WORKS είναι μια εταιρία με γνώμονα τον επαγγελματισμό αλλά παράλληλα και με ανθρώπινη πλευρά, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα εθελοντισμού. Με την εμπειρία, τη δύναμη αλλά και τον εξοπλισμό που διαθέτει δεν έχει διστάσει να παρέχει αφιλοκερδώς τη βοήθεια της σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο παρελθόν, ενώ είναι έτοιμη να βοηθήσει ξανά όποτε χρειαστεί.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας μας είναι οι ακόλουθες: